• Nincs termék a kívánságlistában.
  • Nincs termék az összehasonlításban.
  •  x 
  • Nincs termék a kosárban.
Zorb-3D-Dimple-241
3D-L-ZORB-Q106
3D-L-ZORB-Q105
3D-L-ZORB-Q1061

3D Zorb Stay Dry Lite Outlet

Nincs kép beállítva
1GEN Zorb kelme ORIGINAL outlet
Nincs kép beállítva
Athletic Jersey szárazon tartó kelme outlet

Fogyasztói ár126 Ft
Szállítási határidő:
Szárazon tartó 3d zorb kelme a Wazoodle legújabb 3. generációs fejlesztésű magas nedvszívó képességű prémium kelméje.
Válasszon variációt
Kategória: Outlet termékek

3D Stay Dry Dimple Zorb magas nedvszívó képességű kelme

160 cm széles 320 g/nm.

Outlet termék, színhibák, ferde vágások, szálhibák, sérülések vannak rajtuk. Az ár 1 cm-re vonatkozik.

A kelme szuper nedvszívó képességű Zorb szálakat tartalmaz 2 réteg szárazon maradó speciális wicking jersey kelme között. Ez a kelme rendkívül jó kopásálló, vegyi anyagoknak ellenálló, és tartós.

A Ready AbZORB technológia kiküszöböli a nagy mértékü zsugorodást. A mosások során csak kis mértékben megy össze, így nem kell plusz mennyiséget rendelni.  
A vastagsága 1,2-1,5 mm között van, ennek ellenére puha és hajlékony, kellemes tapintású köszönhetően a jacquard kötés technológiának. A borítás kötött kelme, és nem szövet, vagy nemszőtt kelme, egyáltalán nem merev, mint egy szövet vagy bélés anyag.

Önmagában is használható, nem csak bélésanyagként, mint az 1 generációs verziója, mivel a ZORB anyag két wicking jersey réteg közé van beépítve.
Rendkívül gyorsan szívja fel a nedvességet, 2 másodperc alatt képes a saját súlyának 7-szeresét felszívni, és 20-szor gyorsabban szívja fel a nedvességet, mint a sima pamut vagy kender frottír anyagok. Ezért igen kíváló alapanyaga a női betéteknek és a pelenkáknak is.
Egyedülálló háromdimenziós technológiával készül, ami biztosítja a formatartását, és a gyors és tartósabb nedvességelosztást az anyag belsejében. Nyomás hatására is megtartja a felszívott nedvességet. 
Tökéletes napközbeni betétek, vékony női betétek prefold pelenkák készítéséhez . 
Rendelkezik az USA-ban érvényes minden jellegű minőségbiztosítási tanusítvánnyal. 100%-ban károsanyagmentes alapanyagokból előállított termék.

A 3d technológiának köszönhetően könnyen szabható, könnyen varrható akár háztartási varrógépekkel is. Nincs feltétlenül szükség speciális szegőgépre hozzá.
1-2 rétegben is már akkora nedvszívó képességet biztosít, mint más anyagokból a 3-5 réteg. Ezért a 25 cm-nyi anyagból 5-10 db betét is varrható.

Kezelése:

Varrás előtt érdemes beavatni az anyagot, bár a gyártó beavatottként arusítja, mégis jelentős mértékben összemegy az első mosás során. 
Közepes hőfokon mosható ez EU standard szerint 40-50° 
Közepes hőfokon szárítógépben is szárítható
Öblítőszer használata nem javasolt, mert csökkenti a nedvszívás mértékét, és sebességét is.
Fehéríteni tilos, és ne dörzsölgessük erős lúgos szappanokkal sem. Előbb mossuk ki a megszokott módon, és ha marad esetleg folt, akkor azt utólag kezeljük. (saját tapasztalatom, hogy a foltok 90%-ban egy hosszú programos mosás során eltűnnek, eláég azt dörzsölgetni, ami maradt)
Szükség esetén vasalható közepes (°°) hőfokon.

 ÁRAZÁS: A termék valós méretei és hibái a fotókon láthatók, a fizetendő mennyiség a hibátlan részek méretei szerint lettek megadva, így csak a hibátlan mennyiségért kell fizetni.
Pl, ha az anyag 50 cm hosszú, de van benne 5%-nyi hibás, sérült rész, akkor 48 cm a rendelhető és fizetendő mennyiség, de természetesen az egész 50 cm-es darabot szállítjuk.

Szóljon hozzá!

Küldés (Ctrl+Enter)

Keresés mobil