• Nincs termék a kívánságlistában.
  • Nincs termék az összehasonlításban.
  •  x 
  • Nincs termék a kosárban.
Nincs kép beállítva
Nincs kép beállítva
Nincs kép beállítva
Nincs kép beállítva

FIDINI gyapjú külső

Nincs kép beállítva
Csimota Standard mintás PUL külső
Nincs kép beállítva
Puppee Snap in One pelenka külső

4.850 Ft
Szállítási határidő: 2-3 munkanap feladásig
Fidini állítható gyapjú külső pelenka.
Válasszon variációt
2-3 munkanap feladásig

Fidini állítható gyapjú külső pelenka.

Anyagösszetétel: 100% gyapjú

A pelenka külső célja, megvédeni gyermekünk ruházatát az átázástól. A mai pelenka külsők nem mások, mint gyermekkorunk gumibugyijának modern változatai, amik már megfelelnek a mai kor elvárásainak (légáteresztők).
A legősibb ilyen anyag, ami a feledés homályába merült, nem más, mint a gyapjú. Lanolinnal történő kezelését követően, a gyapjú pelenka külső nem engedi át a nedvességet.

Van a gyapjúnak egy csodás tulajdonsága: kiegyenlíti a hőmérsékleteket. Vagyis nyáron hűt, télen fűt. Mindig azt a hőt adja a testünknek, amit közlünk vele. Nem lehet benne izzadni. Azt a nedvességet, amit a bőrünk elpárologtat, azt a környezetünkbe továbbítja.
A lanolinnak nedvesség visszatartó tulajdonságán kívül, még egy nagyon fontos szerepe van, gátolja a baktériumok szaporodását.

 Az általam készített gyapjú külsők 100% gyapjú szövetből készülnek.
Formájuknak és kialakításuknak köszönhetően nemcsak a FiDiNi pelenkákhoz, hanem más márkájú pelenka belsőkkel is kompatibilisek. A derék és a lábak környékének gumírozása kiváló illeszkedést biztosít. Az I. osztályú, minőségtanúsítvánnyal rendelkező Velcro tépőzárak biztosítják a hosszú távú használatot. A tépőzárakon kívül patentok segítségével állítható a kívánt méretűre.

Két méretben kapható:

  • 1-es : 3,5 - 10 kg-ig (S-M)
  • 2-es: 10 kg - szobatisztaságig (L-XL)

A termékre 1 év gyártói garancia van.

Kezelése:

Az első használat előtt mosd ki a külsőt langyos, samponos, vagy gyapjúhoz való mosószeres vízben, és kezeld a pelenkát lanolinnal. (gyógyszertárakban kapható)

Keverj kb 2dl forró vízbe egy teáskanálnyi natur sampont, és egy evőkanál lanolint. Jól keverd össze, és ha már felolvadt és elkeveredett a lanolin akkor öntsd 2-3 liternyi langyos (30°-os) vizhez egy lavorba vagy kis vödörbe.
Ebbe az oldatba kell a kifordított gyapjú külsőt elhelyezni, át kell nyomkodni, hogy jól járja át mindenhol az oldat, és hagyni ázni 6-8 órán keresztül. Alkalmanként érdemes átforgatni, hogy mindenhol jól befedje a szálakat a lanolin.
Ha elég soká ázik egy fehéres "bevonat" megjelenhet a külsőn.
Amikor kész ki kell venni a vízből, hagyni kell a felesleges vizet kicsepegni, óvatosan meg is lehet nyomkodni, de csavarni tilos.
Jól szellőző helyre fektetve kell kiteregetni, még csepeghet belőle a víz, ezért érdemes szabadba tenni, de ne tűző napra, és ne fűtőtestre.
Amikor megszáradt, még ragadós érzetű lehet, ha túl sok lett a lanolin. Tiszta tetra pelenkába kell csavarni, és akkor a felesleg lejön.

Ha kész a PUL külsőknek megfelelően használható.
Javasolt jó minőségű, minden oldalon gumis belsőkkel használni, hogy széklet ne kerüljön rá. Ha szennyeződik, akkor a gyapjúnak megfelelő mosószerrel kézzel, vagy kímélő gyapjú programon géppel mosható.
Soha ne mossuk meleg vagy forró vízben, mert összemegy.

0Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Keresés mobil