Barion Pixel
  • Nincs termék a kívánságlistában.
  • Nincs termék az összehasonlításban.
  •  x 
  • Nincs termék a kosárban.
Wholesale-group Csimota Pelenka - Viszonteladói és Törzsvásárlói kedvezmények

Legyen a Csimota törzsvásárlója és vásároljon olcsóbban!

Kedvenc alapanyagaihoz, és termékeihez most még olcsóbban juthat hozzá! 

Törzsvásárlóink a webshopban kedvezményesen vásárolhatnak, ha regisztrálnak a regisztrációs űrlap kitöltésével. A regisztráció feldolgozását követően a vásárlásai összértékétől függően a webáruház automatikusan már a saját törzsvásárlói csoportjába rögzíti a felhasználót és azonnal kedvezményt is kap rendeléséből!

Ezt követően minden vásárlása közelebb viszi a még nagyobb kedvezményekhez, ugyanis minden 40.000 Ft-os összegnél újabb kedvezményt adunk! 

Az elérhető vásárlói csoprtok:

Törzsvásárló: 2% kedvezményre jogosult az a vásárlónk, aki a vásárlását megelőző 6 hónapban már legalább bruttó 40 000 Ft értékben vásárolt tőlünk, és minden további 40 000 Ft-os vásárlással +2% kedvezményt biztosítunk. A webáruház minden esetben a vásárlást megelőző 6 hónapos időszakban vizsgálja a vásárlások bruttó végösszegét a szállítási díjakon kívül. A legmagasabb elérhető kedvezmény 10% .

Viszonteladói kedvezmények:

Viszonteladóink a webshopunkban viszonteladói kedvezményekkel vásárolhatnak, amennyiben a regisztráció során  cégként regisztrálnak és megadják az adószámukat. A regisztráció feldolgozását és jóváhagyását*  követően a vásárlásai összértékétől függően a webáruház  a saját viszonteladói csoportjába rögzíti és azonnal kedvezményt is kap rendeléséből!

Viszonteladói csoportba kerülés feltételei:  10% kedvezményt biztosítunk a Csimota Pelenka kft. termékeiből amennyiben:
 - a vásárlást megelőző 1 évben már legalább  Nettó 100 000 Ft értékben vásárolt tőlünk, és
 - az egyes megrendelések értéke meghaladta a Nettó 30 000 Ft-ot.**
Minden további nettó 100 000 Ft-os vásárlás után további 2,5% kedvezményt biztosítunk. A webáruház minden esetben a vásárlást megelőző 12 hónapos időszakban vizsgálja a nettó 30000 Ft feletti összegű vásárlások göngyölített nettó végösszegét a szállítási díjakon kívül.*** 
Ezen felül az egyes termékeknél kapható mennyiségi kedvezmények is érvényesek maradnak, így akár 20%-os viszonteladói kedvezmény is elérhető.

*A viszonteladói regisztrációt, az üzemeltetőnek jóvá kell hagynia. amennyiben szeretné minél hamarabb igénybe venni a kedvezményt, kérem, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  jelezze, hogy regisztrált, és kérje a jóváhagyást.
**Viszonteladói kedvezményre csak jogi személy jogosult, és a kedvezményt kizárólag a Csimota Pelenka Kft által gyártott vagy forgalmazott termékekre tudjuk biztosítani. A webáruházunkban meghirdetett partner termékekre, melyeket a Csimota Pelenka Kft csak megbízásból árusít, a kedvezmények nem vehetők igénybe.
***A viszonteladói kedvezményhez szükséges limitekbe csak a nettó 30 000 Ft-ot meghaladó értékű vásárlások számítanak bele. 

Keresés mobil