• Nincs termék a kívánságlistában.
  • Nincs termék az összehasonlításban.
  •  x 
  • Nincs termék a kosárban.

Milyen típusú OP (one parts) pelenkák vannak?

Az OP (one part vagy one step) egy lépésben feladható pelenkafajták szabása és kialakítása nagyon hasonlít a megszokott eldobható pelenkákéra. Feladni is pont ugyanolyan egyszerű. Ha a legkevesebb munkával szeretnél környezetbarát módon pelenkázni, akkor ezt a pelenkát neked találták ki.

A leggyakoribb fajtái:

2 in 1 vagy egyszerűbben zsebes pelenka + nedvszívó betét. Általában PUL külső és bambusz pamut vagy PES belső rétegből készült pelenkán elöl hátul vagy oldalt kialakított zsebbe lehet a betéteket bedugni.

In snap vagy bepatentozható pelenka + patentos betét. A nadrág fazonú pelenkába a betéteket patentokkal lehet rögzíteni.

Hibrid pelenka: nevét arról kapta, hogy a pelenka csónak formájú betét tartójába nem csak mosható, hanem eldobható nedvszívó betétet is lehet tenni.

A fenti három fajta pelenka önmagában nem, csak a betétekkel együtt működik. Betétek nélkül semmi nedvszívó képességük nincsen.

AIO Ez az a pelenkatípus, aminél minden egyben van. Nagyszülő és apabarát pelenkának is szokták nevezni, ugyanis ahogy levesszük a szárítóról, már mehet is a babára, nem kell semmit sem belerakni.

Van még egy részben ide tartozó pelenka típus ez pedig a leszoktató bugyi. Egybevarrt pelenka, de a nedvszívó képessége nem túl sok. Inkább csak arra elég, hogy a becsurranó pisi a leszokófélben lévő gyermeknél ne áztassa el az egész ruházatot.

Keresés mobil