Csimota Pelenka

Keresés


Részletes keresés

A kosár tartalma

0 Products - 0,0 Ft
Go to cart
Bejelentkezés
 Use Facebook account

GYIK

Fizetés és Szállítás

 A minimális rendelési összeg 2500 Ft.

 Fizetési módok:

 

Előre utalás:

A vásárlási összeg kifizetésének leggyorsabb és legkényelmesebb módja, amelyhez alacsonyabb szállítási költség kapcsolódik, mint az utánvétel esetében.  Az utaláskor közleményben kérjük tüntesse fel a megrendelés számát is, amely a visszaigazoló e-mailben található.
Az eredeti számlát elektronikus úton e-mailben vagy a termékekkel együtt fogjuk küldeni. Az utaláshoz szükséges információk a visszaigazoló e-mailben találhatók.

 

Utánvét:

Utánvéttel lehet fizetni a futárcégnek vagy a postán a csomag átvételekor. Amennyiben az utánvétes fizetést választott a vásárlás összegét és a szállítási díjat a csomag készhezvételekor a futárcégnek illetve a postán kell megfizetni. Javasoljuk, hogy a kellemetlenségek elkerülése miatt a vásárlás pontos összegét készítse elő a fizetéshez.
Az eredeti számlát elektronikus úton e-mailben vagy a termékekkel együtt fogjuk küldeni.

 Az utánvétel díja 500 Ft

 

PayPal rendszeren keresztül:

Amennyiben a PAYPAL  online kártyás fizetési lehetőséget választja a rendszer automatikusan átirányítja a PayPal felületére. Kérem kövesse az ott feltüntetett lépéseket. A sikeres fizetésről a PayPal küld e-mailben értesítést. PayPal fizetés esetén elektronikus számlát küldünk e-mailben. A PayPal fizetés banki költsége a befizetett összeg 5%-a. Bármilyen további kérdés esetén, kérem vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a csimotapelenka@gmail.com címen.
 

Szállítási módok:

 

Személyes átvételre pillanatnyilag nincs lehetőség.

 

MPL futárral történő szállítás:

Amennyiben ezt a szállítási módot választja, a MPL futárszolgálat házhoz viszi Önnek a csomagját. A kézbesítés munkanapokon 8 - 17 óra között történik. Amennyiben az első kézbesítés sikertelen, a futár egy értesítőt hagy a postaládában az újabb kézbesítési kísérlet várható időpontjával. Abban az esetben ha a kézbesítés másodjára sem sikerül, 5 napig átvehető a helyileg illetékes postán. Az hogy a kézbesítés napján a futár milyen időpontban érkezik, minden esetben a futár napi útvonalától függ, előre nem lehet megmondani.

előre utalás után:

Az utalás beérkezését követően legfeljebb három munkanapon belül csomagját az MPL futár átveszi, és a következő munkanapon Önhöz eljuttatja!

utánvéttel:

A megrendelést követően két munkanapon belül a csomagját összeállítjuk ezt követően a futár a csomagot két munkanapon belül eljuttatja Önhöz, és a helyszínen kiegyenlítheti a végösszeget. Amennyiben utánvétes fizetési módot választotta fizetni a futárnak kell, ezért kérem kövesse figyelemmel az e-mailjeit, hogy tisztában legyen csomagja érkezésével.

Kérjük, legyen elérhető a szállítási címen a megjelölt napszakban! A vállalt szállítási határidő csak abban az esetben érvényes, ha a megrendelő a megjelölt szállítási napon elérhető az általa megadott szállítási címen.
 

 

Postán maradó csomag:

Az ország legkiterjedtebb hálózata áll rendelkezésére. Válasszon egy postát a 2500 közül, amely útba esik Önnek!

Az Önnek megfelelő postát az alábbi listából választhatja ki. Csak a PostaPontoknál hagyja bent a pipát. A '+' '-' jelekkel nagyíthatja, kicsinyítheti, míg a nyilakkal görgetheti a térképet. A PostaPont nevét és címét kérjük feltüntetni a profil adatoknál a szállítási cím rovatban!)

  • A küldemény felvételét összekötheti más postai ügyek intézésével. Kérjük fényképes igazolványt vigyen magával.
  • Nem kell otthon várakoznia, vagy mást megkérnie a csomag átvételére.
  • 10 nap áll rendelkezésére a csomag felvételére.
  • A küldemények maximális tömege 30 kg lehet.

 

előre utalás után:

Az utalás beérkezését követően legfeljebb 3 munkanapon belül csomagját a postán feladjuk, és azt követően 2 munkanapon belül a kiválasztott Postán személyesen átveheti!

utánvéttel:

A megrendelést követő 3 munkanapon belül a csomagját összeállítjuk és a postán feladjuk, és azt követően 2 munkanapon belül a kiválasztott postán személyesen átveheti és a helyszínen kiegyenlítheti a végösszeget.

 

A részletes szállítási költségekről az Általános Szerződési Feltételek 4.1. bekezdésében tájékozódhat.

 

 

 

 

A rendelések kiszállítási díját honlapunk automatikusan számítja, így Ön mindig pontosan tudja, mennyit kell fizetnie a rendelt áruért.

 

 

További részletes információk az Általános Szerződési Feltételekben találhatók. Kérjük, olvassa el figyelmesen!

 

Powered by JS Network Solutions
Powered by JS Network Solutions