Amore ZORB multi mosható intim betét (Kód: AMR-MULTI-RIB-22CM)

Értékelés:
PARTNER TERMÉK
Amore ZORB multi mosható intim betét
zoom Kép nagyítása
Amore ZORB multi mosható intim betét Amore ZORB multi mosható intim betét
Cserélhető belső résszel rendelkező intim betét szett. A sima intim betétek nedvszívó képességének kétszeresét biztosítja, és így tökéletes választást jelent azok számára, akiknek fokozott biztonságra van szükségük. A Wazoodle által kifejlesztett, egyedülálló Zorb™ belső maggal rendelkezik, a tökéletes frissességről pedig a Silvadur™ rendszer gondoskodik. A teljes mértékben lélegző anyagból álló külső réteg maximális védelmet biztosít, a bambusz borítású Zorb belső réteg pedig gyorsan elvezeti a folyadékot.
A külső részt nem kell mindig cserélni.  A betétrészt vékony szalag rögzíti a külső részen. Nem mozdul el viselés közben. A nedvszívó képessége igény szerint beállítható. Kevésbé amortizálódik, gyorsabban szárad. Gazdaságosabb, mert néhány külső és sok betét kell hozzá.

 Kialakítása:
PUL bélésű vízhatlan  betét alap, állítható szélességű, patentos.
nedvszívó betét belsők: bambusz fleece borítású Silvadur Zorb nedvszívó magos betétek.
Jelenleg csak natur-virágmintás színkombinációban kapható. A másik kép csak illusztráció.
22 cm hosszú 7 cm széles 7-8 cm-es zárószárnyakkal.

Tisztítása:
Az intim betétnél az első és legfontosabb, a hideg vizes első mosás. Enélkül foltos marad a betét. Használat után mindenképpen áztassuk hideg vízbe (mosózsákba helyezve könnyű kivenni az áztatós vízből, és bedobni a mosógépbe egy alapos öblítésre), majd még aznap öblítsük, vagy mossuk ki. A másik megoldás, hogy azonnal kiöblítjük a betétet addig, amíg már csak tiszta víz jön belőle. A foltot valamilyen (lehetőleg természetesebb anyagú) mosószappannal, epeszappannal átdörzsöljük. A kiöblített betéteket kis tároló vödörben pár csepp teafa vagy levendula olajjal lehet tárolni a következő mosásig. Nyugodtan moshatjuk más 60 fokon mosható ruhákkal. (ágynemű törülköző).
Gyártó: Amore Design
Ár: 2413,0 Ft
plusz szállítási költség
Súly: 0,15 Kg
Nem elérhető
Raktárkészlet: 0
Vélemények
Kérem jelentkezzen be, ha Ön is szeretne hozzászólni.
Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support