Csimota Pelenka

Keresés


Részletes keresés

A kosár tartalma

0 Products - 0,0 Ft
Go to cart

GYIK

Zárva vagyunk

Kedves vásárlóink!

webáruházunkon szabadság miatt a kiszállítás 2019 június 30-ig szünetel!

Ezen idő alatt a termékeinket megrendelhetik, de kiszállítani csak június 30. után tudjuk.  További kérdéssel forduljanak ügyfélszolgálatunkhoz:
info@csimotapelenka.hu vagy info@textilpelusvilag.hu e-mail címeken

Megértésüket köszönjük!

Milyen pelenka fajták vannak?

A mosható pelenkák felépítése szükségszerűen ugyanolyan. Kell valami ami felfogja a nedvességet, és kell valami ami megakadályozza a kiszivárgást. Így együtt működhet csak a pelenka.

A nedvszívó részeket általánosságban belsőknek szoktuk nevezni, a nedvességzáró részt pedig külsőknek, ha mindkét funkció egyben van akkor OP (one parts vagy one step) pelenkáról beszélhetünk, amiket az eldobhatóhoz hasonló módon egy lépésben tudunk feladni a babára.

Ezek a fő részei mindegyik pelenkának. A pelenkák fontos tulajdonságai ezen kívül a szabásuk-kialakításuk (pl zsebes, vagy prefold) az alapanyaguk is (pl PUL, bambusz stb), a méretezésük (1 méretes, 2 méretes több méretes) a rögzítésük (tépőzáras, snappys, kötős stb) Így aztán egy pelenka pontos meghatározása mindezek felsorolása egymás után. Az egyes tulajdonságok leírását egy kérdésnél bonyolult lenne felsorolni és osztályozni. Így azokat inkább külön külön próbálom majd leírni.Pelenka tipusok

 

Joomla Extensions
Joomla Extensions