Csimota Pelenka

Keresés


Részletes keresés

A kosár tartalma

0 Products - 0,0 Ft
Go to cart

GYIK

Tájékoztató

Kedves vásárlóink!

webáruházunkon az elmúlt időszak technikai problémái miatt a kiszállítás hosszabb időt vesz majd igénybe!  

Ezen idő alatt a termékeinket regisztráció nélkül is megrendelhetik, de kiszállítani csak 3-8 napos határidővel tudjuk.
További kérdéssel forduljanak ügyfélszolgálatunkhoz:
info@csimotapelenka.hu vagy info@textilpelusvilag.hu e-mail címeken

Kérjük szíves türelmüket, és megértésüket! Köszönjük!

Milyen típusú OP (one parts) pelenkák vannak?

Az OP (one part vagy one step) egy lépésben feladható pelenkafajták szabása és kialakítása nagyon hasonlít a megszokott eldobható pelenkákéra. Feladni is pont ugyanolyan egyszerű. Ha a legkevesebb munkával szeretnél környezetbarát módon pelenkázni, akkor ezt a pelenkát neked találták ki.

A leggyakoribb fajtái:

2 in 1 vagy egyszerűbben zsebes pelenka + nedvszívó betét. Általában PUL külső és bambusz pamut vagy PES belső rétegből készült pelenkán elöl hátul vagy oldalt kialakított zsebbe lehet a betéteket bedugni.

In snap vagy bepatentozható pelenka + patentos betét. A nadrág fazonú pelenkába a betéteket patentokkal lehet rögzíteni.

Hibrid pelenka: nevét arról kapta, hogy a pelenka csónak formájú betét tartójába nem csak mosható, hanem eldobható nedvszívó betétet is lehet tenni.

A fenti három fajta pelenka önmagában nem, csak a betétekkel együtt működik. Betétek nélkül semmi nedvszívó képességük nincsen.

AIO Ez az a pelenkatípus, aminél minden egyben van. Nagyszülő és apabarát pelenkának is szokták nevezni, ugyanis ahogy levesszük a szárítóról, már mehet is a babára, nem kell semmit sem belerakni.

Van még egy részben ide tartozó pelenka típus ez pedig a leszoktató bugyi. Egybevarrt pelenka, de a nedvszívó képessége nem túl sok. Inkább csak arra elég, hogy a becsurranó pisi a leszokófélben lévő gyermeknél ne áztassa el az egész ruházatot.

Joomla Extensions
Joomla Extensions