Csimota Pelenka

Hogyan működik a Partnerkör

Mi a Partnerkör?

 

A Partnerkör azon partnereinket tömöríti, akik a csimotapelenka oldalán jelenítik meg termékeiket. A Partnerköri eladók termékeinek köszönhetően a csimotapelenka oldalát böngésző vásárlók lényegesen nagyobb termékkínálatból válogathatnak.


A Partnerkör eladóinak szolgáltatási színvonalát folyamatosan figyelemmel kísérjük.

Az  oldalon megjelenő termékek az alábbi két típusba tartozhatnak:
1. Csimota Pelenka Kft által forgalmazott .
2. Valamely partner által értékesített termék.  Rendelése ilyen esetben továbbításra kerül partnerünk felé, aki  a számlát kiállítja önnek. A Partner által kiállított számlát a számlán szereplő módon kell megfizetni. A termékeket azonban együtt szállítjuk ki Önnek.

A vásárlási, rendelési, termék-visszaküldési, valamint jótállási feltételek minden partnerünk esetében egyformán érvényesek.

 

Hogyan rendelhetek a Partnerektől?

 

A Partnerkör partnerei által forgalmazott termékek megrendelése is a már megszokott módon történik csimotapelenka.hu-n

Az online rendelés folyamata a következő: a kívánt termék kiválasztása után kattintson a „Kosárba” gombra. A „Kosár” oldalon lehetősége van ellenőrizni a kiválasztott termékek listáját, módosítani a termékek mennyiségét, valamint lehetősége van törölni az egyik vagy akár az összes kiválasztott terméket. További termékek kiválasztásáért térjen vissza webáruházunkba.

A kosarában megjelennek mind a Csimota Pelenka mind a  partnerei által forgalmazott és szállított termékek.

 

A vásárlás jóváhagyását követően a partnerek egyenként elektronikus úton elküdik önnek a kiállított számlát.

 

Előre utalásos fizetés vagy PAyPal fizetés esetén  a számlá(ko)n található bankszámlá(k)ra banki átutalással illetve a PayPal accountra  befizetéssel lehet a számlákat kiegyenlíteni. Több partnertől való megrendelés esetén több számla fog érkezni. A csomagot csak akkor tudjuk elküldeni, amikor minden partnerhez beérkezett az Átutalás.

 

Utánvétes fizetési módot csak akkor tudunk vállalni ha legfeljebb egy Eladótól vásárol. Több eladótól történő vásárlás esetén a csomagokat Eladónként külön külön kell feladnunk az utánvét kezelése miatt.
Ilyen esetben fevesszük önnel a kapcsolatot e-mailben a szállítás és fizetés részleteinek egyeztetése érdekében.

 

A termékek kiszállítása az MPL futárszolgálattal háztól házig illetve Posta Pontra, vagy a Sprinter futárszolgálattal PickPackPontra történhet.

 

Amennyiben a szállítási cím nem egyezik meg a számlázási címmel (pl pickPackPont esetén), kérjük a szállítási cím adatokat megadni.

(PickPackPont, vagy Posta Pont).

 

 

Hogyan lehet termékeket értékesíteni az partnerkörben?

 

Az Partnerkör 2015 júniusában indult kísérleti jelleggel, abból a célból, hogy egy jól működő értékesítési felületet biztosítson kis kereskedő számára.

Az Partnerkör rendszere elérhető minden olyan magyar mosható pelenka készítő számára, aki legalább egy termékkategóriában képes maximálisan kielégíteni a jelentkező vásárlói igényeket és rendeléseket, ehhez megfelelő tapasztalattal és infrastruktúrával rendelkezik, valamint a megrendelt termékeket gyorsan és pontosan le tudja szállítani Magyarország egész területén, illetve teljesíti a vásárlással összefüggő egyéb szolgáltatásokat.

Amennyiben szeretne további részleteket megtudni apartnerkörben való részvételről és a  termékkínálatról, illetve az értékesítés módjáról, úgy kérjük, küldje el cégprofilját a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, az alábbi adatok feltüntetése mellett:

1. Pontos cégadatok (cégnév, székhely címe, cégjegyzékszám, bankszámlaszám, adószám, képviselő)

2. A forgalmazni kívánt áruk termékkategóriái

3. Kereskedési feltételek (szállítási határidő, készlet, kapcsolódó szolgáltatások, stb.)

 

Partnerek

Joomla Extensions
Joomla Extensions