Csimota Pelenka

Keresés


Részletes keresés

A kosár tartalma

0 Products - 0,0 Ft
Go to cart

GYIK

Gyakran Ismételt Kérdések

Mi az amit mindenképpen tudni kell a mosható pelenkákról? Mi az amit hasznos tudni? Folyamatosan bővülő leírásainkból megismerheted a leggyakoribb kérdéseket, amik felmerülnek a facebook csoportokban vagy a fórumokon a mosható pelenkázással kapcsolatban. Mivel ezek a kérdések és a rájuk adott válaszok idővel "elmerülnek", hiába igyekszünk válaszolni is rájuk a legjobb tudásunk szerint az adott helyen. A válaszok hamarosan elérhetetlenné , vagy nehezen megtalálhatóvá válnak, ezért ide kigyüjtjük őket, hogy megmaradjanak az újabb érdeklődőknek.

Alkategóriák

Jobb a mosható pelenka, mint az eldobható? Biztos, hogy környezetbarát? Tényleg egyszerű használni? Nincs vele ezer macera? Nehéz döntés hogy szeretnéd-e a mosható pelenkát választani az eldobható helyett. Mások is voltak így ezzel.

Miről van szó? És ez mit is jelent?  Melyik pelenka milyen fajta, miből van, és az micsoda? Néhány kérdés azokról a kifejezésekről, ami elsőre érthetetlen kuszaságnak tűnnek.

Hogyan használjam? Mire figyeljek? Miért ázik? Mennyit bír? És még sok olyan kérdés ami a mosható pelenka használata közben merül fel.

Hogyan kell használni? (a mosható pelenka tárolás, mosás, szárítás, fertőtlenítés, ammónia mentesítés, hajtogatás, és egyébb feladatok amiket  hasznos vagy kötelező elvégezni)

Joomla Extensions
Joomla Extensions